Suus

Ik fotografeer al zolang ik mij kan herinneren. Vooral het fotograferen van mensen heb ik altijd heel interessant gevonden. Vroeger al, met een rolletje. Laatste tijd heb ik veel interesse gekregen in landschappen en steden.

Fotografie is een hobby en een passie. Ik begon ooit met mijn studio in een slaapkamertje, maar daar ben ik uitgegroeid en sinds februari 2017 heb ik mijn studio gevestigd in het Creatief Centrum Sliedrecht.

Fotoshoots
De fotoshoots die voer ik één op één uit en hou ervan om hierbij mijn creatieve ideeën uit te werken. Dus wil jij jezelf graag eens op een andere manier zien? Neem dan gerust eens contact op via de contactpagina of via mijn Facebookpagina.

Webshop
Op de website van Werk aan de Muur heb ik een eigen shopje waar je een kleine selectie van mijn foto's kan bestellen om aan de muur te hangen. Dit zijn onder andere steden en landschappen. Je kunt zelf kiezen op wat voor materiaal de foto gedrukt wordt en deze wordt naar je huis gestuurd. Unieker dan Ikea, goedkoper dan een gallerie.

Ontwerp
Naast fotografie vind ik het ook heerlijk om te ontwerpen. Zo verkoop ik ook leuke handgemaakte productjes in de studio. Zo heb je altijd een uniek item! Kom snel maar eens langs om lekker te neuzen! De collectie verschilt elke keer. Hou de Facebookpagina in de gaten wanneer ik er ben!

Wie weet, tot snel!

Foto: Jos Schuurmans